Національний університет харчових технологій2023-02-062023-02-062022Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної мультидисциплінарної конференції, 24 листопада 2022 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій ; Науково-технічне товариство харчової промисловості України ; Академія медичних наук України ; ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва НАМНУ» ; Національна асоціація виробників дитячого харчування «Укрконсервмолоко» ; Інститут продовольчих ресурсів НААН України ; Департамент охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації ; Українська діабетологічна асоціація ; Національний університет охорони здоров’я України ім. П. Л. Шупика ; Київський національний торговельно-економічний університет ; Департамент освіти і науки Київської міської державної адміністрації. – Київ : НУХТ, 2022. – 88 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38987otherхарчування населеннявиготовлення харчових продуктівнатуральні харчові інгредієнтиконтроль сировиниnutrition of the populationproduction of food productsnatural food ingredientscontrol of raw materialsЗдорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективиBook