Арсеньєва, Лариса ЮріївнаМахинько, Валерій Миколайович2013-01-142013-01-142003Патент 53447 А, МПК7 C12N1/16 Спосіб активації пресованих дріжджів / Арсеньєва Л. Ю., Махинько В. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № 2002054393 ; заявл. 29.05.2002 ; опубл. 15.01.2003. Бюл. № 1, 2003 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5192Запропоновано спосіб активації пресованих дріжджів за рахунок внесення у суміш для активації препарату з пивних дріжджів та білкового концентрату сої. Proposed method of activation of pressed yeast at the expense of making the mixture for activation of the product of brewer's yeast and protein concentrate of soybean.uk-UKактиваціядріжджіпресованіпивнісоєвий концентратactivationpressed yeastbrewerconcentrate of soybeanкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб активації пресованих дріжджів (Деклараційний патент на винахід № 53447)Other