Сизоненко, Оксана ИвановнаКрапивницкая, Ирина АлексеевнаКарпович, Инна Витальевна2014-10-292014-10-292014Сизоненко, О. І. Особливість отриманння харчового сиропу підвищеної біологічної цінності із цукрових буряків / О. І. Сизоненко, І. О. Крапивницька, І. В. Карпович // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17793Традиційною сировиною для виробництва цукру в Україні є цукрові буряки. Асортимент продукції бурякоцукрового виробництва спрямований на випуск цукру-піску, цукру-рафінаду, рідкого цукру, де основною речовиною є сахароза. Всі речовини, які екстрагуються із цукрових буряків, вважаються шкідливими щодо отримання сахарози і їх за прийнятою термінологією відносять до нецукрів. The traditional raw material for sugar production in Ukraine is sugar beets. The product range is aimed at the production of beet sugar output sugar, refined sugar, liquid sugar, where the main substance is sucrose. everyone substances extracted from sugar beets, considered harmful regarding sucrose receiving them by common terminology referred to netsukriv.otherбіологічна цінністьцукровий бурякхарчовий сиропbiological valuesugar beetfood syrupкафедра технології цукру і підготовки водиОсобливість отримання харчового сиропу підвищеної біологічної цінності із цукрових буряківOther