Устименко, Ігор МиколайовичРашевська, Тамара Олексіївна2014-07-172014-07-172014Устименко, І. Розроблення технології масляної пасти на основі фруктозного сиропу з журавлини / І. Устименко, Т. Рашевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 500.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16210Використання сиропу з журавлини в рецептурі масляної пасти дає можливість підвищити вміст вітамінів, біологічно-активних речовин та розширити асортимент продукції профілактичного призначення. Use cranberry syrup in the recipe oily paste it possible to increase the amount of vitamins, bioactive substances and expand the range of products prophylactic.uk-UKфруктозний сиропжуравлинамасляна пастаfructose syrupcranberriesoil toothpasteкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології масляної пасти на основі фруктозного сиропу з журавлиниOther