Study of the elemental composition of the alcohol propolis extract by the ICP/MS method - Repetuyeva, Sofiya; Boichuk, Tetiana; Milyukin, Myhaylo (My University, 2022)
Дослідження елементного складу спиртового екстракту прополісу методом ICP/MS

Study of the elemental composition of the alcohol propolis extract by the ICP/MS method
Keywords: мікроелементний склад; microelement storage; спиртовий екстракт прополісу; alcohol propolis extract; масспектрометрія; mass spectrometry; метод ICP/MS; ICP/MS method; косметичні продукти; cosmetic products; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів