Гуць, Віктор СтепановичКоваль, Ольга Андріївна2012-05-302012-05-302004Гуць, В. С. Сферична фільтрація при мокрому солінні м'яса / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Харчова промисловість. — 2004. — Вип. 3. — С. 84-88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1102Запропоновано методику отримання і наведено математичні моделі фільтраційного насичення м'яса розсолом. Виконано їх аналіз з використанням методів комп'ютерної символьної математики за умов постійного коефіцієнта фільтрації та змінного за лінійним та нелінійним законами.The method of receiving and are mathematical models of filtration saturation meat brine. Their analysis is executed with the use of methods of computer symbol mathematics at the terms of permanent coefficient of filtration and variable after linear and nonlinear laws.otherсоління м’ясасферична фільтраціяматематичне моделювання солінняsalting meatspherical filteringmathematical modeling of picklesкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСферична фільтрація при мокрому солінні м'ясаArticle