Usach, AndrijKoshova, ValentynaSmirnova, Elizabeth2016-07-012016-07-012016Usach, A. Improving technology of low gluten beer / A. Usach, V. Koshova, E. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – C. 142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23745otherorganoleptic properties of beergrain raw materialbіologіcal valuelow gluten contentнизький склад глютенуорганолептичні властивості пивазернова сировинабіологічна цінністьнизкое содержание глютенаорганолептические свойства пивасырье из зернабиологическая ценностькафедра іноземних мов професійного спрямуванняImproving technology of low gluten beerThesis