Грек, Олена ВікторівнаОнопрійчук, Олена ОлександрівнаТимчук, Алла Вікторівна2014-06-272014-06-272014Грек, О. В. Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук, А. В. Тимчук // Продовольча індустрія АПК. – 2014. - № 2. - С. 15–18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15726З технологічної точки зору для збереження якісних показників альбумінно-рослинних сумішей для заморожування визначена оптимальна кількість внесення підготовленого екструдату крупи манної. В результаті знижуються втрати при розморожуванні альбумінно-рослинних сумішей (АРС) та стабілізуються показники. Отримані АРС рекомендовано використовувати для корегування складу напівфабрикатів на молочно-білковій основі. From a technological point of view the optimal number of entering semolina extrudate was determined to maintain the qualitative indicators of albuminno-vegetable mixtures for freezing. As a result the losses during unfreezing of albuminno-vegetable mixtures (AVM) were reduced and the parameters were stabilized. These AVM were recommended to use for the correction of composition of semi-products on milk albuminous basis.otherальбумінна масаalbumen massекструдата крупи манноїsemolina extrudateальбумінно-рослинні сумішіalbumin-vegetable mixturesкафедра технології молока і молочних продуктівМатематичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожуванняArticle