Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування - Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна (My University, 2014)
З технологічної точки зору для збереження якісних показників альбумінно-рослинних сумішей для заморожування визначена оптимальна кількість внесення підготовленого екструдату крупи манної. В результаті знижуються втрати при розморожуванні альбумінно-рослинних сумішей (АРС) та стабілізуються показники. Отримані АРС рекомендовано використовувати для корегування складу напівфабрикатів на молочно-білковій основі. From a technological point of view the optimal number of entering semolina extrudate was determined to maintain the qualitative indicators of albuminno-vegetable mixtures for freezing. As a result the losses during unfreezing of albuminno-vegetable mixtures (AVM) were reduced and the parameters were stabilized. These AVM were recommended to use for the correction of composition of semi-products on milk albuminous basis.
Keywords: альбумінна маса; albumen mass; екструдата крупи манної; semolina extrudate; альбумінно-рослинні суміші; albumin-vegetable mixtures; кафедра технології молока і молочних продуктів