Сапіга, Вікторія ЯрославівнаМихалевич, Артур ПетровичОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаПоліщук, Галина Євгеніївна2022-06-062022-06-062022Використання бета-глюканів у виробництві молочних продуктів / В. Сапіга, А. Михалевич, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Матеріали Всеукраїнської наукової конференції молодих учених і науково- педагогічних працівників, 18 травня 2022 р. – Уман : ВПЦ «Візаві», 2022. – С. 174–175https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37597Виробництво харчових продуктів є конкурентоспроможною галуззю, і виробник завжди прагне знаходити нові інгредієнти для розширення асортиментного ряду та забезпечення потреб споживачів. Крім того, все більший інтерес приділяється «натуральним» і здоровим продуктам з низьким вмістом холестерину, калорій і жирів, але з високим вмістом харчових волокон.otherβ-глюканмолочні продуктифізико-хімічні показникиβ-glucandairy productsphysico-chemical parametersкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання бета-глюканів у виробництві молочних продуктівThesis