Калініченко, Ася ОлександрівнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-07-092014-07-092014Калініченко, А. Виявлення асортиментної та кваліметричної фальсифікації варених ковбас методом п'єзокварцевого мікрозважування / Ася Калініченко, Лариса Арсеньєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 63-65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16008Аналіз результатів показав можливість виявлення фальсифікації варених ковбасних виробів соєвими продуктами за мікродомішками маркерів методом п'єзокварцевого мікрозважування. Analysis of the results showed the ability to detect tampering cooked sausage soy products for trace markers by p'yezokvartsevoho micro weighing.uk-UKкваліметрична фальсифікаціяварені ковбасиасортиментна фальсифікаціяqualimetric forgeryboiled sausageassortment forgeryкафедра експертизи харчових продуктівВиявлення асортиментної та кваліметричної фальсифікації варених ковбас методом п'єзокварцевого мікрозважуванняOther