Кравченко, Андрій ВалерійовичВасильченко, Тетяна ОлександрівнаБілик, Олена Анатоліївна2016-10-132016-10-132016Кравченко, А. В. Мінеральні речовини у технології хлібобулочних виробів для людей похилого віку / А. В. Кравченко, Т. О. Васильченко, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 147.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24427Раціональне харчування людей похилого віку потребує створення асортименту продуктів, нутрієнтно адекватних специфіці їх потреб. Слід пам’ятати, що своєчасна організація геродієтичного харчування може зменшити кількість найпоширеніших захворювань цієї групи населення, таких, як цукровий діабет, захворювання опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту, органів зору, серцево-судинних. Nutrition older people requires the creation of product assortment, nutrient adequate to their specific needs. It should be remembered that the timely organization gerodietichnogo supply can reduce the number of common diseases in this population, such as diabetes mellitus, diseases of the musculoskeletal system, gastrointestinal tract, eyes, cardiovascular.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхлібобулочні виробимінеральні речовинилюди похилого вікуbakery productsmineral substancesold peopleМінеральні речовини у технології хлібобулочних виробів для людей похилого вікуOther