Пасічний, Василь МиколайовичЄрмак, О. Ю.2013-10-222013-10-222007Пасічний, В. М. Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, О. Ю. Єрмак // Мясное дело. - 2007. - № 5. - С. 56-58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10543У статті викладені результати дослідження буферної ємності білкових наповнювачів з тваринної сировини та визначений їх вплив на технологічні характеристики фаршевих та паштетних емульсій. In article the stated results of research the buffer capacity proteinaceous additions from animal raw materials also is defined their influence on technical characteristics on mince and pate emulsions.otherковбасипаштетитехнологіятваринні білкистабілізаторибуферна ємністьsausagespatetechnologyanimal proteinstabilizersbuffer capacityкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівБілоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктівArticle