Скорченко, Тетяна АнатоліївнаШпачук, Людмила ВолодимирівнаБогданов, Єгор Серафімович2015-06-172015-06-172011Скорченко, Т. А. Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно-фруктозними сиропами / Т. А. Скорченко, Л. В. Шпачук, Є. С. Богданов // Харчова промисловість. — 2011. — № 10. — С. 115-118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21151Досліджено розмір кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока, виготовленого з глюкозно-фруктозними сиропами. Доведено позитивний вплив сиропів на процеси кристалізації лактози. Studied the size of lactose crystals condensed thermally processed milk, made from glucose-fructose syrup. The positive influence of syrups on the crystallization of lactose.otherвуглеводиглюкозно-фруктозні сиропилактозаcarbohydrateglucose-fructose syruplactoseкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно-фруктозними сиропамиArticle