Грек, Олена ВікторівнаМихалевич, Артур ПетровичОнопрійчук, Олена ОлександрівнаТимчук, Алла Вікторівна2023-11-222023-11-222023Патент на винахід № 127585 UA, МПК A23C19/076, A23C19/055. Спосіб виробництва сиру м'якого / О. В. Грек, А. П. Михалевич, О. О. Онопрійчук, А. В. Тимчук; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a201906198 ; заявл. 04.06.2019 ; опубл. 25.10.2023, Бюл. № 43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41581Спосіб виробництва сиру м'якого, що включає нормалізацію, пастеризацію, внесення коагулянта, витримування сирного згустка за температури коагуляції, видалення сироватки, формування сиру, самопресування, охолодження, фасування, який відрізняється тим, що під час нормалізації вносять рисовий білок у кількості 1-1,5 % до маси нормалізованого молока, який попередньо розчиняють у частині нормалізованого молока за співвідношення 1:(5-6) і піддають набуханню протягом 10-15 хв за температури 40-45 °C.otherсир м'якиймолокорисовий білокнабуханнятехнологіяthe cheese is softmilkswellingrice proteintechnologyкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва сиру м'якого (Патент на винахід № 127585)Technical Report