СПА-капсули для косметичних процедур - Терещенко, Євгенія Юріївна; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2017)
Представлені аналітичні дослідження СПА- капсул, їх терапевтичного впливу на організм людини. The analytical researches of SPA-capsules, their therapeutic influence on the human body are presented.
Keywords: СПА-капсула; косметичні процедури; терапевтичний ефект; SPA capsule; cosmetic procedures; therapeutic effect; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції