Низькокалорійний білковий десерт з горобини (Деклараційний патент на корисну модель № 139654) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Загорська, Катерина Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна (My University, 2020)
Низькокалорійний білковий десерт з горобини, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить маслянка та пюре з садової горобини. Low-calorie protein dessert made from mountain ash, containing applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes butter dish and puree from garden mountain ash.
Keywords: маслянка; пюре з садової горобини; горобина; низькокалорійний білковий десерт; підсолоджувач; мальтодекстрин; butter dish; garden mountain ash puree; low-calorie protein dessert; mountain ash; sweetener; maltodextrin; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції