Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаЗагорська, Катерина СергіївнаКравчук, Надія Миколаївна2020-12-172020-12-172020Деклараційний патент на корисну модель № 139654 UA МПК A23J 1/08 (2006.01) A23L 21/12 (2016.01). Низькокалорійний білковий десерт з горобини / Польовик В. В., Корецька І. Л., Загорська К. С., Кравчук Н. М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2019 07399 ; заявл. 03.07.2019 ; опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32391Низькокалорійний білковий десерт з горобини, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить маслянка та пюре з садової горобини. Low-calorie protein dessert made from mountain ash, containing applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes butter dish and puree from garden mountain ash.маслянкапюре з садової горобинигоробинанизькокалорійний білковий десертпідсолоджувачмальтодекстринbutter dishgarden mountain ash pureelow-calorie protein dessertmountain ashsweetenermaltodextrinкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНизькокалорійний білковий десерт з горобини (Деклараційний патент на корисну модель № 139654)Technical Report