Кузьмін, Олег Володимирович2019-11-252019-11-252019Кузьмін, О. В. Сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі» / О. В Кузьмін // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : Міжнародна науково-методична конференція до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – C. 70–71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30350В роботі розглянуто сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі» The paper considers the modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business"uk-UKінжинірингресторанний бізнесengineeringrestaurant businessкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»Thesis