Українець, Анатолій ІвановичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаГулак, Олена ВолодимирівнаПерцевой, Федір ВсеволодовичГурський, Петро Васильович2014-05-222014-05-222010Патент 55095 UA, МПК А23G 9/00 (2009) Склад морозива ароматичного або льоду / Українець А. І., Поліщук Г. Є., Гулак О. В., Перцевий Ф. В., Гурський П. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201004796 ; заявл. 21.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14450В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту котовника, який містить біологічно-активні речовини та є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом для вказаних видів морозива. The basis of the utility model tasked with improving the composition of aromatic ice cream or ice by using catnip extract, which contains biologically active substances and a new prescription flavoring ingredient for these kinds of ice cream.otherморозивоice creamприродні смакові та ароматичні компонентиis natural to taste and aromatic componentsекстракт котовникаextract catnipкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива ароматичного або льоду (Патент України на корисну модель № 55095)Other