Пшенічнікова, ЮліяАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаСамчук, Богдана Богданівна2015-05-252015-05-252014Пшенічнікова, Ю. О. Використання молочної сироватки у сферифікації як метод молекулярної гастрономії / О. Ю. Пшенічнікова, О. В. Арпуль, Б. Б. Самчук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. – Х., 2014. – С. 77-78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20702Розглядолося виробництво змішуваних безалкогольних напоїв методом сферифікації з використанням молочної сироватки як основної сировини дає можливість отримання продуктів, які володіють дієтичними, профілактичними, лікувальними властивостями з метою розширення асортименту напоїв та досягти кардинальної зміни уявлення про звичні продукти харчування. Consideration of the production of mixed non-alcoholic beverages by the method of spherification using whey as the main raw material makes it possible to obtain products that have dietary, prophylactic, therapeutic properties for the purpose expand the range of beverages and achieve a dramatic change ideas about common foods.uk-UKмолочна сироваткамолекулярна гастрономіясферифікаціяwheymolecular gastronomyspherificationкафедра готельно-ресторанної справиВикористання молочної сироватки у сферифікації як метод молекулярної гастрономіїOther