Оптимізація маркетингової кампанії: віртуальна і додаткова реальність - Колодюк, Світлана Андріївна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2018)
Розглядаються інноваційні підходи до застосування технологій Digital маркетингу для оптимізації маркетингової кампанії. Digital маркетинга для оптимизации маркетинговой кампании. Innovative approaches to the use of digital marketing technologies for optimization of a marketing campaign are considered.
Keywords: маркетингова кампанія; цифровий маркетинг; віртуальна та додаткова реальність; marketing campaign; digital marketing; virtual and additional reality; кафедра маркетингу