Демидко, ОксанаШаповалова, Наталія Петрівна2014-07-102014-07-102014Демидко, О. Розширення асортименту хлібобулочних виробів оздоровчого спрямування / О. Демидко, Н. Шаповалова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 145–146.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16046За рахунок використання у рецептурах хлібобулочних виробів шафрану - природньої сировини, ми збагачуємо готові вироби не тільки вітамінами, але й покращуємо їх органолептичні властивості, за рахунок надання приємного аромату та привабливого кольору. Through the use of formulations bakery Saffron - natural raw materials, finished products we enrich not only vitamins, but also improve their organoleptic properties by providing a pleasant flavor and attractive color.uk-UKоздоровчі продуктишафранхлібобулочні виробиwellness productssaffronbakeryкафедра експертизи харчових продуктівРозширення асортименту хлібобулочних виробів оздоровчого спрямуванняOther