Кузьмін, Олег ВолодимировичТопольник, Віра Григорівна2017-07-102017-07-102007Кузьмін, О. В. Оптимізація фізико-хімічних показників технологічної води для виробництва горілки в різну пору року / О. В. Кузьмін, В. Г. Топольник // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - Вип. 17. – С. 187-196.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25719В статті визначені оптимальні пропорції складових технологічної води що за мікроелементним складом, що задовольняє вимогам нормативних документів для використання спиртів типу "Люкс" і "ВО" при виробництві горілки. In the article the optimum proportions of constituents of technological water are certain that after microelement composition suits normative documents for the use of alcohols of type the "Lux" and "VO" at the production of vodka.uk-UKякістьqualityлікеро-горілчане виробництвоalcoholic beverages productionкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОптимізація фізико-хімічних показників технологічної води для виробництва горілки в різну пору рокуArticle