Чернюшок, Ольга АнатоліївнаАрдинський, Олексій ВалерійовичКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна2013-04-222013-04-222011Чернюшок, О. А. Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський, О. В. Кочубей-Литвиненко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 2011. – Харків : ХДУХТ, 2011. – С. 181.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7588Встановлена позитивна дія електроіскрового оброблення на сироватку молочну, яка забезпечує стабільність дисперсної системи за рахунок подрібнення частинок білку, і тим самим сприяє збереженню біологічної цінності, а також покращує мікробіологічні показники продукту.otherмолочна сироватканапоїелектроіскрове обробленняамінокислотимолочная сыворотканапиткиэлектроискровая обработкааминокислотыmilk wheybeverageselectric-spark processingamino acidsкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЕлектроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоївArticle