Проблема та практика створення системи електронних навчально-методичних ресурсів навчальної дисципліни - Самсонов, Валерій Васильович (My University, 2009)
У статті розглянути підходи до створення системи електронних навчально-методичних ресурсів навчальної дисципліни як базової компоненти системи дистанційної підтримки заочної форми навчання у Національному університеті харчових технологій.

Approaches to creation of system of electronic educational methodical resources of a subject matter as base system components, remote supports of a correspondence mode of study in National University of food technologies are considered in this article.
Keywords: процес навчання; електронні засоби навчання; дистанційна підтримка навчання; заочна форма навчання; система електронних навчально-методичних ресурсів навчальної дисципліни; training process; electronic tutorials; remote support of training; correspondence mode of study, system of electronic educational methodical resources of a subject matter; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки