Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 97746) - Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій Іванович (My University, 2015)
Екструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, крупу пшоняну, яблучний порошок, морквяний порошок, сіль у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.
Keywords: екструзійний картоплепродукт; сухе картопляне пюре; крупа пшоняна; яблучний порошок; морквяний порошок; сіль; екструзионный картофелепродукт; сухое картофельное пюре; крупа пшенная; яблочный порошок; морковный порошок; соль; extruded potato product; powdered mashed potatoes; millet; apple powder; carot powder; salt; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра харчової хімії