Використання концентрату сироваткового білкового сухого у технології булочних виробів - Кравченко, Андрій Олегович; Васильченко, Тетяна Олександрівна; Білик, Олена Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна (My University, 2017)
Розглянуто можливість використання концентрату сироваткового білкового сухого з метою запобігання процесу черствіння булочних виробів. Встановлено, що застосування концентрату сироваткового білкового сухого у кількості 2 % до маси борошна подовжує тривалість свіжості булочних виробів та підвищують харчову цінність. The possibility of using whey protein dry concentrate to prevent the process of staling bakery products. It has been established that the use of whey protein dry concentrate in an amount of 2% by weight of flour extends the duration of bakery products freshness and increases the nutritional value.
Keywords: концентрат сироватковий білковий сухий; концентрат сывороточный белковый сухой; whey protein powder concentrate; булочні вироби; bakery products; комплексний показник якості; comprehensive indicator of quality; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології молока і молочних продуктів