Обґрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Яценко, Ольга Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван Михайлович (My University, 2019)
Сучасні тенденції виробництва молочних продуктів полягають у розширенні асортименту та удосконалені існуючих технологій шляхом залучення натуральної рослинної сировини. Відомо, що овочева та фруктова сировина характеризується високим вмістом поживних речовин, які виявляють функціональні властивості. The current trends in dairy production are expanding the range and improving existing technologies by attracting natural plant raw materials. It is known that vegetable and fruit raw materials are characterized by a high content of nutrients that exhibit functional properties.
Keywords: масляні пасти; стабілізація структури; butters pastes; stabilization of the structure; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування