Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаЯценко, Ольга ВолодимирівнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаМиколів, Іван Михайлович2019-11-202019-11-202019Обґрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст / О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Яценко, Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, І. М. Миколів // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 338-340.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30286Сучасні тенденції виробництва молочних продуктів полягають у розширенні асортименту та удосконалені існуючих технологій шляхом залучення натуральної рослинної сировини. Відомо, що овочева та фруктова сировина характеризується високим вмістом поживних речовин, які виявляють функціональні властивості. The current trends in dairy production are expanding the range and improving existing technologies by attracting natural plant raw materials. It is known that vegetable and fruit raw materials are characterized by a high content of nutrients that exhibit functional properties.uk-UKмасляні пастистабілізація структуриbutters pastesstabilization of the structureкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняОбґрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних пастArticle