Застосування методу головних компонент для ідентифікації різних видів молока - Суходольська, Надія Петрівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Іщенко, Микола Володимирович (My University, 2016)
Молоко та молочні продукти відносяться до найбільш цінних оздоровчих продуктів у всі періоди життя людини. Тому особливе занепокоєння суспільства викликає інформація про можливу фальсифікацію молочної продукції.
Keywords: кафедра харчової хімії; молоко; фальсифікація молочної продукції; метод головних компонент; кафедра технології молока і молочних продуктів