Суходольська, Надія ПетрівнаІщенко, Віра МиколаївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаІщенко, Микола Володимирович2016-09-222016-09-222016Застосування методу головних компонент для ідентифікації різних видів молока / Н. П. Суходольська, В. М. Іщенко, О. В. Кочубей-Литвиненко, М. В. Іщенко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 128-130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24144Молоко та молочні продукти відносяться до найбільш цінних оздоровчих продуктів у всі періоди життя людини. Тому особливе занепокоєння суспільства викликає інформація про можливу фальсифікацію молочної продукції. Молоко и молочные продукты относятся к наиболее ценным оздоровительным продуктам во все периоды жизни человека. Поэтому особенную обеспокоенность общества вызывает информация о возможной фальсификации молочной продукции. Milk and milk products are the most valuable health products in all periods of life. Because society is particular concern about the possible falsification of dairy products.uk-UKкафедра харчової хіміївиди молокафальсифікація молочної продукціїметод головних компонентідентифікація молочної продукціївиды молокафальсификация молочной продукцииметод главных компонентидентификация молочной продукцииtypes of milkadulteration of milk productsthe principal components methodidentification of dairy productsкафедра технології молока і молочних продуктівЗастосування методу головних компонент для ідентифікації різних видів молокаThesis