Мельник, Людмила МиколаївнаМатко, Світлана ВасилівнаКриворотенко, Альона Володимирівна2013-04-262013-04-262011Патент 93324 UA, МПК (2011.01) А23L2/70 Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку / Матко С. В., Мельник Л. М., Криворотенко Н. А. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u 201002100 ; заявл. 25.02.2010 ; опубл. 25.01.2011, Бюл. № 2, 2011 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7693Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку, що передбачає адсорбційного оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що як реагент використовують природній мінерал – шунгіт – у концентрації 1,5-2,0 мас.% при нагріванні яблучного соку до 40-50ºС протягом 40-60 хв. Method of reducing microbial insemination apple juice, which involves adsorption processing of apple juice, characterized in that the agent uses a natural mineral - shungite - at a concentration of 1.5-2.0 wt.% Apple juice when heated to 40-50 º C for 40 - 60 minutes.otherадсорбціяшунгітсік фруктовийadsorptionzhungfruit juiceкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняСпосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку (Патент на винахід №93324)Other