Тополь, Інна ВасилівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаЗуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2015-02-092015-02-092014Патент на корисну модель № 94564, Україна A21D 8/00 (2014.01) Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба / Тополь І. В., Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Арпуль О. В. ; власник Національний університет харчових технологій. - № u 201403191 ; заявл. 28.03.2014 ; опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19359Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба відрізняється тим, що до складу рецептурної суміші вводять підкислювач "Аграм темний" та щавнат. The method of production of rye and wheat bread is characterized in that the "Ahram dark" acidulant and schavnat are added to the composition.uk-UKжитньо-пшеничний хлібrye and wheat breadпідкислювачacidulantщавнатschavnatкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпосіб виробництва житньо-пшеничного хліба (Патент на корисну модель № 94564)Other