Дослідження методу динамічного програмування - Сільвестров, Антон Миколайович; Логвин, Тетяна Вікторівна (My University, 2014)
Один з поширених методів дослідження економічних процесів - метод динамічного програмування. Його математичний апарат дозволяє розв'язувати багатокрокові задачі оптимального управління. One of the common methods of investigation of economic processes - dynamic programming method. His mathematical tools to solve bahatokrokovi allows optimal control problem.
Keywords: динамічне програмування; економічні процеси; моделювання; dynamic programming; economic processes; modeling; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки