Білик, Олена АнатоліївнаХалікова, Есма ФаїківнаБондаренко, Юлія Вікторівна2023-11-272023-11-272021Білик, О. А. Забезпечення lean-виробництва булочних виробів з подовженим терміном зберігання / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, Ю.В., Бондаренко // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез V Міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 178-179https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41667У роботі показано використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість +» у виробництві булочних виробів для зменшення технологічних втрат і затрат. Результати досліджень показали, що приготування булочних виробів з використанням КХП «Свіжість +» сприяє суттєвому скороченню тривалості технологічного процесу, покращанню якості виробів та зменшенню кількості браку завдяки подовженню свіжості виробів. The paper shows the use of the complex bakery improver "Freshness+" in the production of bakery products to reduce technological losses and costs. The results of the research showed that the preparation of bakery products using the "Freshness+" CPI contributes to a significant reduction in the duration of the technological process, improvement of product quality and reduction of rejects due to the prolongation of product freshness.otherкомплексний хлібопекарський поліпшувачбатончерствіннябродіння тістаintegrated bread baking improverloafstalingdough fermentationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗабезпечення lean-виробництва булочних виробів з подовженим терміном зберіганняThesis