Жидкотекучая затравочная суспензия – гарантия качества сахарных утфелей - Негода, Федор Валентинович; Мирончук, Валерий Григорьевич; Сорока, А. А. (My University, 2005)
Нова рідка затравочна суспензія вигідно відрізняється від існуючих затравочних матеріалів для кристалізації сахарози і підвищує ефективність роботи вакуум-апаратів.
Keywords: затравочна суспензія; затравочная суспензия; inoculating suspension; цукровий утфель; кристал; розмір фракцій; сахарный утфель; кристалл; гранулометрический состав; размер фракцій; sugar massecuite; crystal; granulometrichny compound; size of fraction; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування