Ковбаса, Володимир МиколайовичЗінченко, Інна МиколаївнаТерлецька, Віта АльбертівнаБілоцький, В. В.2012-12-172012-12-172012Ковбаса, В. М. Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів / В. М. Ковбаса, І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, В. В. Білоцький // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція : тези доповідей. - 2012. - С. 57-58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4391Проведено аналіз грибного ринку. Висвітлено хімічний склад грибів шіїтаке та перспективи їх використання при виробництві харчових концентратів. The mushroom productions have been analysised. The chemical composition of shiitake mushrooms and prospects of their use in the production of food concentrates have been studied.uk-UKгрибишиїтакехарчові концентратиmushroomsshiitakefood concentratesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратівThesis