Круподьорова, Тетяна АнатоліївнаБарштейн, Віктор ЮрійовичПешук, Людмила ВасилівнаГащук, Олександра Ізидорівна2013-06-012013-06-012013Pleurotus ostreatus (jacq.) P. Kumm. - білкова основа для створення функціональних продуктів / Т. А. Круподьорова, В. Ю. Барштейн, Л. В. Пешук, О. І. Гащук // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. - С. 15-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8068У статті наведено результати досліджень вмісту білка та якісний амінокислотний профіль біомаси Р. ostreatus, отриманої при культивуванні на СО2-шроті амаранту. In article results of researches of protein content and quality amino acid profile biomass, Р. ostreatus obtained under cultivation of CO2-extraction of amaranth.otherліофілізована біомасаСО2-шрот амарантуамінокислотний складлиофилизированная биомассаfreeze-dried biomassCO2 amaranth seed mealamino acid compositionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівPleurotus ostreatus (jacq.) P. Kumm. - білкова основа для створення функціональних продуктівThesis