Система підтримки прийняття рішень при плануванні виконання договорів - Олійник, Ганна Вікторівна; Литвинов, Валерій Андроникович; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2014)
Планування виконання договорів є однією з найбільш важливих функцій управління підприємством. Воно забезпечує не лише цілеспрямовану і взаємоузгоджену діяльність виробничих підрозділів підприємства, а й дозволяє максимально ефективно використовувати усі наявні ресурси, комплексно та швидко вирішувати різноманітні задачі управлінської діяльності.
Keywords: планування виробничої діяльності; календарне планування; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки