Risks in audit - Iliina, Olena (My University, 2014)
Auditors must consider risk and also determine a materiality level for the financial statements taken as a whole. Аудитори повинні враховувати ризик, а також визначити рівень суттєвості для фінансової звітності в цілому.
Keywords: фінансовий звіт; auditing activities; аудиторська діяльність; financial report