Kemska, VladaBebko, Svitlana2019-06-202019-06-202019Kemska, V. Organisation des arbeitsschutzes im unternehmen und seine effizienz / V. Kemska, S. Bebko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 3. – С. 640.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29830The methodology of determining the economic efficiency of measures to improve working conditions has been considered. The organization of labor protection at enterprises of food industry is analyzed. Досліджується методологія визначення економічної ефективності заходів щодо поліпшення умов праці. Аналізується організація охорони праці на підприємствах харчової промисловості. Die Methode zur Bestimmung der Wirtschaftlichkeit von Maßnahmen zur Verbesserung der Arbeitsbedingungen wird untersucht. Die Organisation des Arbeitsschutzes in Lebensmittelunternehmen wird analysiert.enlabor conditionseconomic efficiencyimprovement measureswork loadingумови праціекономічна ефективністьзаходи поліпшенняробоче навантаженнякафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікаціїOrganisation des arbeitsschutzes im unternehmen und seine effizienzThesis