Заремба, Павло ОлександровичКійко, Вікторія Вікторівна2015-09-012015-09-012013Заремба, П. О. Розвиток ресторанноі галузі Донецької області / П. О. Заремба, В. В. Кійко // Товари і ринки : міжнародний науково-практичний журнал. – 2013. – № 1(15). – С. 35–42.1998-2666https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21575Проаналізовано сучасний стан ресторанної галузі Донецької області. На основі дослідження змін основних техніко-економічних показників регіону розглянуто загальні позитивні й негативні тенденції та виділено основні проблеми, які є гальмуючим фактором для ресторанного бізнесу. Зазначено перспективні напрями розвитку ресторанного господарства Creation of successful development strategy for restaurant business, which is in tune with modern economical tendencies and current market conditions, is virtually impossible without close monitoring of structural changes in the industry. This is why it is paramount to research and highlight the main issues and the main factors, which influence the development and investment opportunities of restaurant business in Donetsk region. This research is the main purpose of this articleuk-UKресторанний бізнесrestaurant businessтенденцііїtendenciesстратегіїstrategiesкафедра експертизи харчових продуктівРозвиток ресторанноі галузі Донецької областіArticle