Екологічний та природно-кліматичний ризики забезпечення продовольчої безпеки країни - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2014)
Формування стійкої системи продовольчої безпеки країни не можливо без ефективного розвитку агропромислового комплексу. Україна характеризується сприятливими природними умовами для розвитку сільськогосподарського виробництва. В сучасних умовах господарювання та з урахуванням особливостей виробничого циклу в АПК все більшої уваги потребують екологічний та природно-кліматичний ризик, що обґрунтовує рівень безпеки харчових продуктів та екологізації виробництва.
Keywords: продовольча безпека; агропромисловий комплекс; ризик; food security; agriculture; risk; кафедра економіки праці та менеджменту