Скопенко, Наталія Степанівна2014-12-022014-12-022014Скопенко, Н. С. Екологічний та природно-кліматичний ризики забезпечення продовольчої безпеки країни / Н. С. Скопенко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 713.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18955Формування стійкої системи продовольчої безпеки країни не можливо без ефективного розвитку агропромислового комплексу. Україна характеризується сприятливими природними умовами для розвитку сільськогосподарського виробництва. В сучасних умовах господарювання та з урахуванням особливостей виробничого циклу в АПК все більшої уваги потребують екологічний та природно-кліматичний ризик, що обґрунтовує рівень безпеки харчових продуктів та екологізації виробництва.otherпродовольча безпекаагропромисловий комплексризикпродовольственная безопасностьагропромышленный комплексfood securityagricultureriskкафедра економіки праці та менеджментуЕкологічний та природно-кліматичний ризики забезпечення продовольчої безпеки країниOther