Стеценко, Наталія ОлександрівнаЛепуга, Вікторія Миколаївна2016-09-292016-09-292016Стеценко, Н. О. Використання ячмінно-солодового екстракту при виробництві хліба / Н. О. Стеценко, В. М. Лепуга // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24260Хлібопекарська галузь України відіграє визначну соціальну та стратегічну роль у житті суспільства, задовольняючи потреби населення в основному харчовому продукті. Хліб, маючи досить високу калорійність, за хімічним складом недостатньо збалансований. Bakery industry Ukraine plays a social and strategic role in the community to meet the needs of the population in mostly food products. Bread with relatively high calorie, chemical composition insufficiently balanced.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівячмінно-солодовий екстрактхлібопекарська галузьхлібbarley-malt extractbaking industrybreadВикористання ячмінно-солодового екстракту при виробництві хлібаOther