Дорохович, Антонелла МиколаївнаКохан, Олена ОлександрівнаПрилуцька, Ліна Петрівна2013-11-152013-11-152006Дорохович, А. М. Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірису / А. М. Дорохович, О. О. Гавва, Л. П. Прилуцька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.— 2006. — № 10. — С. 16-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11354В статті наведені результати досліджень впливу гігроскопічної фруктози на можливість подовження терміну зберігання кристалічного ірису. Встановлено раціональне дозування цього моносахариду та досліджено вплив пакувальних матеріалів на процес висихання готових виробів.uk-UKкристалічний ірисфруктозапакувальний матеріалтермін зберіганнявисиханнякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcrystal toffeefructosepacking materialstorage lifedryingВплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірисуArticle