Bozhko, AnastasiiaUsatyuk, Svitlana2024-11-072024-11-072023Bozhko, Anastasiia. Criteria for identification of confectionery products / Anastasiia Bozhko, Svitlana Usatiuk // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 458.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45436Theses deals with the criteria for identification of confectionery products. У тезах розглянуто питання критеріїв ідентифікації кондитерських виробів.enconfectionery productsidentificationquality indicatorsкондитерські виробиідентифікаціяпоказники якостікафедра експертизи харчових продуктівCriteria for identification of confectionery productsAbstracthttps://orcid.org/0000-0002-5267-2023https://orcid.org/0000-0001-7554-0827