Скорченко, Тетяна АнатоліївнаГрек, Олена ВікторівнаМаляренко, Тетяна Володимирівна2013-03-072013-03-072002Скорченко, Т. А. Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв / Т. А. Скорченко, О. В. Грек, Т. В. Маляренко // Збірник наукових праць ХДАУ : Таврійський науковий вісник. – 2002. – № 21. — С. 253-257.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6773Застосування сої - рослинної сировини підвищеної біологічної цінності - в рецептурах кисломолочних продуктів дозволяє отримати композиції, які характеризуються збалансованим вмістом життєво - необхідних елементів, які відповідають вимогам сучасної науки про харчування. Результати проведеної науково-дослідної роботи мають практичний інтерес. Додавання сухих, соєвих компонентів: соєвого знежиреного дезодорованого борошна і соєвого білково-жирового збагачувача дозволяє, одержати продукт збагачений рослинними компонентами, з однорідною густою консистенцією, кисломолочним смаком та запахом. The use of soy - Herbal high biological value - in recipes dairy products provides a composition characterized by containing a balanced life - essential elements that meet the requirements of modern nutritional science. The results of the research are of practical interest. Add dry ingredients soy: soy flour and nonfat deodorized soybean protein-lipid dresser allows to obtain a product enriched botanicals, with a homogeneous dense texture, yogurt flavor and odor.uk-UKсоєва добавкакисломолочні напоїдефіцит білківсоєве молокоsoybean supplementdairy drinksprotein deficiencysoy milkкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоївArticle