Фурманова, Юлія ПетрівнаПавлюченко, Олена СтаніславівнаЄришева, Валерія Русланівна2021-03-092021-03-092020Фурманова, Ю. П. Використання пророщених зерен у технології десертної продукції / Ю. П. Фурманова, О. С. Павлюченко, В. Р. Єришева // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 279.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32837У публікації йдеться про використання пророщених зерен у технології десертної продукції.otherпророщені зернадесертsprouted grainsdessertресторанне господарствоrestaurantsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання пророщених зерен у технології десертної продукціїThesis