Інвестиційно-інноваційна діяльність підприємств харчової промисловості - Маказан, Євгенія Василівна (My University, 2008)
Дисертацію присвячено удосконаленню методичних підходів до прогнозування розвитку підприємств харчової промисловості з урахуванням інвестиційно-інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості. Обґрунтовано необхідність використання інвестиційно-інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості в ринкових умовах господарювання. The theoretical aspects of the investment-innovational activity, the classification of investments and innovational enterprises, the methodological approaches to the improvements in the investment-innovational activity in up-to-date conditions of the Ukrainian economic management have been observed.
Keywords: інвестиційно-інноваційна діяльність; інвестиції (харчова промисловість); інновації (харчова промисловість); investments; innovations; investment-innovational activity