Гусятинська, Наталія АльфредівнаТетеріна, Світлана МиколаївнаРоманченко, Наталія Миколаївна2012-04-032012-04-032011Гусятинська, Н. А. Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцю / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Н. М. Романченко // Харчова промисловість. - 2011. - № 10. - С. 8-12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/693Досліджено вплив мікробіологічних процесів на якість цукру-сирцю при зберіганні. Проведено дослідження мікробіологічної забрудненості продуктів виробництва цукру при переробленні тростинного цукру-сирцю. Визначено ефективність застосування дезінфікуючого препарату „Жавель-Клейд” на основі натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти для пригнічення мікробіологічних процесів у виробництві цукру з тростинного цукру-сирцю. Influence of microbiological processes on quality of reed sugar is investigated at storage. It is carried out researches microbiological contamination products of manufacture of sugar from reed sugar. Efficiency of application of disinfectant "Javel-Clade" (working which substance the acid is dihlorizotsianourovy) is determined with the purpose of suppression microbiological processes by manufacture of sugar from reed sugar.uk-UKцукор-сирецьeed sugarмікроорганізмидекстранмікробіологічні процесиміцеліальні грибислизоутворювальні бактеріїдезінфекційний засібЖавель-Клейдантимікробна діяmicroorganismsmicrobiological processesmould mushroomsslimeforming bacteriadisinfectantJavel-Cladeantimicrobic actionкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцюArticle