Поцелуйко, Марія ВасилівнаБендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2020-06-122020-06-122020Регідратація в’ялених томатів / М. В. Поцелуйко, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІX Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 9–10 квітня 2020 р. – Київ : РВВ НУБіП України, 2020. – С. 177–178.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31288В роботі розглядаються питання оводнення в’ялених томатів. Аналіз отриманих показує, що попереднє бланшування та збільшення температури води прискорює процес регідратації і дозволяє збільшити рівноважну масову частку вологи в’ялених томатів. This paper addresses the issues of watering of sun-dried tomatoes. The analysis of the obtained results shows that preliminary blanching and increase of water temperature accelerates the process of rehydration and allows to increase the equilibrium mass of moisture of sun-dried tomatoes.томатив’яленнярегідратаціяtomatoescormsrehydrationкафедра технології консервуванняРегідратація в’ялених томатівThesis