Шведюк, Дмитро АнатолійовичПасічний, Василь МиколайовичГередчук, Аліна Михайлівна2023-10-122023-10-122021Шведюк, Д. А. Протеази мікробіологічного походження як регулятори автолізу м’ясної сировини / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 79https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41173Проведено аналіз літературних джерел та проведені дослідження, що доводять ефективність підвищення під дією протеази ASP мікробіологічного походження на функціонально-технологічних показників білого м'яса курчат-бройлерів та свинини.otherпротеазиавтолізкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм'ясні системиproteasesmeat systemsautolysisПротеази мікробіологічного походження як регулятори автолізу м’ясної сировиниThesis