Снежкін, Юрій ФедоровичШапар, Раїса ОлексіївнаМельник, Зіновій Петрович2013-05-232013-05-232005Снєжкін, Ю. Ф. Особливості технології переробки плодоовочевої сировини на порошки / Ю. Ф. Снєжкін, Р. О. Шапар, З. П. Мельник // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості-сьогодення і перспективи : матеріали XI міжнародної науково-технічної конференції, 17-19 жовтня 2005р. – У 2 ч. К. : НУХТ, 2005. –Ч. 2. - С. 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7881В роботі встановлено, що для одержання якісного порошку, насамперед із сировини, багатої на цукри - плодообочевої, необхідно здійснювати охолодження продукту наприкінці процесу сушіння. За результатами досліджень встановлено, що домінуючий вплив на процес охолодження яблук має швидкість руху охолоджуючого повітря. The paper found that to get good powder, primarily from raw materials rich in sugars - fruit and vegetable raw materials, it is necessary to cool the product at the end of the drying process. According to the research found that the dominant influence on the cooling process of apples has a speed of cooling air.otherсушінняплодоовочева сировинаподрібнювачdryingfruit and vegetable raw millкафедра теплоенергетики та холодильної технікиОсобливості технології переробки плодоовочевої сировини на порошкиThesis